Kaka: "Uc kupayı da kazanabiliriz"
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Kaka: "Uc kupayı da kazanabiliriz"
-
15-10-2019, 18:00:41Kayıtlı Üye28 yaşındaki Brezilyalı yıldız, kulubun hedefleri konusunda umidini yitirmiş değil. Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Ricardo Kaka, bu sezonu uc kupayla kapatabileceklerine inandığını soyledi. Başkent ekibi, La Liga lideri Barcelona'nın sekiz puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor ve ezeli rakipleriyle gelecek Cumartesi akşamı kendi sahalarında karşılaşıyor. Kral Kupası Yarı Finali'nde de karşı karşıya gelecek olan iki takım, Real Madrid'in Tottenham'ı elemesi durumunda Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde de eşleşecek. Kaka konu hakkında kulubun resmi sitesine yaptığı acıklamalarda "Elbette Real Madrid Barcelona'yı yenebilir. La Liga'yı, Kral Kupası'nı ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanabiliriz; oncelikle Tottenham macına odaklanmamız gerekiyor." şeklinde konuştu. 28 yaşındaki Brezilyalı yıldız, uzun sure sonra sahalara donmuş olması hakkında da "Futboldan yeniden zevk almak icin sıkı calışmalıyım. Tek sorun, tam kapasiteyle oynamama engel olan dizim. Futbol oynarken zevk almayı umuyorum. Real Madrid'e borcum olduğunu hissediyorum ve beklentileri karşılayamadığımı biliyorum." ifadelerini kullandı. Kaynak : Goal . __________________