Cicinho İsyanlarda!
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Cicinho İsyanlarda!
-
15-10-2019, 17:58:31Kayıtlı ÜyeCicinho, kendisinden "fantezi duzeyinde" beklentileri olanlara acıksozlulukle cevap verdi: ‘Maradona Değilim!’ Roma’nın gectiğimiz transfer doneminde Real Madrid’den aldığı Brezilyalı sağ bek oyuncusu, sezon acıldığından beri kendisinden cok şey beklenildiği icin baskı altında olduğunu soyledi. Cicinho'nun yakınmaları şoyleydi: “Bazıları benden asla yapamayacağım şeyleri bekliyor. Şunu unutmamalılar ki ben ne Diego Maradona’yım, ne de Kaka. Benim gorevim Christian Panucci, Marcos Cafu ve Marco Cassetti gibi asist yapmak ve takımıma katkıda bulunmak.” Her ne kadar menajeri, Brezilyalı oyuncunun performansını normal olarak yorumlasa da, Roma’yı izleyenler Cicinho’dan cok daha fazlasını beklemeye devam ediyorlar. Cicinho sozlerine şoyle devam etti: “İtalyan futboluna yeni yeni alışmaya başlıyorum. Hocamın arkamda olmasıysa bana guven veriyor. Spalletti antremanlarda benimle cok yakından ilgileniyor. Her calışma sonrası ozel olarak benimle bir goruşme yapıyor. İnsanların benim hakkında yanlış duşunmelerini istemiyorum. Kulubumde mutluyum ve dah acok calışarak kendimi geliştireceğime inanıyorum.” Haftasonu oynanacak olan Milan macında performansı artması beklenen Cicinho, bu mac hakkında da şu yorumu yaptı: “Cok zor bir mac olacağından eminim fakat galibiyeti daha cok isteyen ve Roma forması giyen biziz bu yuzden korkumuz yok.” Başkent ekibinde daha once Aldair ve Cafu gibi efsaneleşen defansların arasına girmesi beklenen Cicinho gorunuşe gore şu an bu beklentilerin altında ezilmeye devam ediyor. __________________