İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin orta saha oyuncusu Joe Cole ameliyat oldu. Gecen hafta ortasında FA Kupası'nda Southend United macında sakatlanarak oyundan cıkan Cole'un sezonun geri kalan kısmında forma giyemeyeceği kesinlik kazandı! Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde yer alan habere gore, Chelsea FC ve İngiltere Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Cole, gecen hafta ortasında FA Kupası'nda Southend United FC ile karşılaşılan macta dizinden sakatlandı, Cumartesi gunu de başarılı bir ameliyat gecirdi. Chelsea Teknik Direktoru Luiz Felipe Scolari, konuya ilişkin yaptığı acıklamada, Cole'un sakatlığından duyduğu uzuntuyu dile getirirken, ''Ben ve kulubum icin oldukca onemli bir oyuncuyu, macın en onemli dakikasında kaybetmekten dolayı buyuk hayal kırıklığı yaşadım. Ancak Cole'un aramıza eskisinden daha sağlıklı bir şekilde katılacağına inanıyorum'' dedi. Bu sezon cıktığı 20 macta 3 gol kaydeden 27 yaşındaki İngiliz futbolcu, 1998 yılında West Ham United'da başladığı futbol hayatını, 5 yıldır Chelsea FC'de surduruyor. Kaynak:AjansSpoR
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Cole ameliyat oldu!