Lincoln ve yonetimi topa tuttu
Futbol0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Lincoln ve yonetimi topa tuttu
-
15-10-2019, 17:56:49Kayıtlı ÜyeLincoln ve yonetimi topa tuttu Lincoln, Sivas'a gitmedi ama en az macın skoru kadar konuşuldu. Hakan Şukur yoneticileri ve Lincoln'u eleştirdi. Gol kralı Hakan Şukur yerli futbolculara tolerans gostermeyen yoneticilere sitem etti ve Lincoln'un Sivas'a gitmemesini eleştirdi. Şukur, yorumcu olduğu TRT'de yayınlanan Stadyum programında yerli oyuncuların hislerine tercuman oldu. İşte Şukur'un sozleri: KONTRATLAR BOYLE Mİ YAPILIYOR? Deplasmana gitmeyen iki tane yabancı oyuncu var. Niye bunu soyluyorum? Bunu hic art niyetle soylemiyorum. Gecen yıl Konya'ya gittik. Ertelendi buzlu sahada ertesi gunu oynadık. Biz oraya giderken bu tip sahalarda değerli oyuncular yoktu. Kontratlar boyle mi yapılılıyor. Futbolcu kendine gore hareket edebilir. Gitmezseniz o takımın avantajına da olabilir. Boyle sahada mucadeleci oyuncularla oynamak duşunulebilir. Yadırgadığım tek eksiklik yabancı oyuncularla ilgili sezonlar acılırken ikinci yarılara girerken, uzun sure takımdan ayrı calışıyorsunuz.. Tabi ki Brezilya'da biri iki gun olabilir. Ama bunlar bence bir otorite boşluğundan kaynaklanıyor. DEĞERLİ OYUNCULAR SUİSTİMAL ETMEMELİ Lincoln değerli bir oyuncu ama futbolcu bunu suistimal etmemeli. Ben oradaki futbolcuların bir coğunun bu rahatsızlığı yaşadığını biliyorum. Bu tip oyuncular oynatan oyuncu tipleridir. Saha icinde idare edersiniz ondan daha fazla koşarsınız ki ondan daha fazla yararlanmak icin. Baros Lincolnsuz oynayabilecek oynayacak biri değil. Bu eksikiği Galatasaray cok yaşadı. Ara pasları ve adam eksilttiği icin. HUZURU KORUMALISINIZ Bir oyuncuyu tatilden erken getirerek takımla beraber olmasını sağlayarak huzuru korumalısınız. Umit gidecek soylentileri arasında kendini ispatlamak boyle bir sahaya cıkıyor. FUTBOLCU BURAYA GELMEYENLER VAR DİYE DUŞUNUR Kufur etti veya etmedi orası ayrı ama bunlar psikolojidir. Futbolcu sahada hep bunu duşunur. Otobuste buraya gelmeyenler var onlar bu kadar kazanıyor. Hep bunu duşunulur. Burada otorite boşluğundan bahsediyorum. Sakatlığı getiren nedenler de hazırlık kampına geliş surecindeki takımla beraber calışıp calışmama surecindeki durumlar. Milli takımda Ukrayna'da oynadık gecenin beşinde geldik sabah antremanına cıktık. Yabancıla ise ucak bulamıyor ve cumartesi geliyor ve pazar gunu maca cıkıyor. TAKIM RUHU ŞAMPİYONLUK GETİRİR Arkadaşların değerinin manen olarak verilmesi gerekir. Zor zamanlardaki sanatları bir takıma şampiyonluk getirir. Bireysel yetenekler mac kazandırır ama takım ruhu şampiyonluk getirir. Yabancı oyunculara karşı gosterilen toleras fazla. Her ulkede boyle değil. __________________