Belcika'nın golcusu Romelu Lukaku, Panama’yı 3-0 yendikleri macın ardından sitem dolu ifadeler kullandı. Yıldız futbolcu gore bazı vatandaşları kendisinin başarısız olmasını istiyor. 2018 FIFA Dunya Kupası G Grubu ilk hafta macında Belcika, Panama'yı 3-0 mağlup ederken, macta 2 kez fileleri havalandıran Lukaku karşılaşma sonrası cocukluk yıllarına dondu ve surekli ırkcılığın golgesi altında yaşadığını ifade etti. Bu durumun bazı Belcikalılar icin hala değişmediğini vurgulayan Lukaku; "Bazı insanların neden bahsettiğimi anlamayacaklarını biliyorum. Her kotu oynadığım macın ardından Kongo kokenli olduğumu hatırlatma gereği duyan bazıları hala başarısız olmamı istiyor. Ben mısır gevreğime sut yerine su dokerken konforlu bir hayatın tadını cıkaranların bana gulmelerine artık alıştım. Sonucta hayat cok kısa ve bu Dunya Kupası'nda eğlenmek icin kendime soz verdim" dedi... Lukaku bazı Belcikalıların kendisi hakkındaki on yargılarını kıramasa da ulke tarihinin en buyuk oyuncusu olmak icin elinden geleni yapacağını da sozlerine ekledi. AA __________________