Drogba: "Chelsea'de kalmak istiyorum"
Futbol0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Drogba: "Chelsea'de kalmak istiyorum"
-
15-10-2019, 17:47:54Kayıtlı ÜyeFildişili forvet, 2010 yılında sozleşmesi sona erene kadar Chelsea'den ayrılmayı duşunmediğini belirtti. Chelsea'nin yetenekli santraforu Didier Drogba, yazın mavi beyazlılardan ayrılacağı yonunde cıkan haberleri yalanladı. 30 yaşındaki oyuncu, ne eski hocası Jose Mourinho'nun Inter'ine, ne de eski kulubu Marsilya'ya donmek gibi bir niyeti olmadığını acıkladı. The Sun'a konuşan Drogba, "Burada herkesten mutluyum ve Chelsea oyuncusu olarak kalmak istiyorum" dedi. "İnsanların Inter'e ya da Marsilya'ya transfer olacağımı konuşmalarından bıktım. Mourinho ayrıldığında uzgundum; bu doğru. Ancak olay gecmişte kaldı ve fikrimi değiştirmiş olabilirim" Sozleşmeyi uzatmak istiyor 2010 yılındaki kontratı bitene kadar Chelsea forması giymek istediğini belirten Drogba, bu tarihten sonra da kendisine bir teklif yapıldığı takdirde kalacağını ifade etti. "Şu ana kadar yeni sozleşme icin goruşme yapmadık. Ancak henuz bunun icin erken. Oncelikle hÂl kulubun bildiği eski Didier Drogba olduğumu kanıtlamalıyım" GoaL __________________