Higuain: “Bernabeu’da iyi sonuc şart”
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Higuain: “Bernabeu’da iyi sonuc şart”
-
15-10-2019, 17:45:10Kayıtlı ÜyeReal Madrid’in Arjantinli golcusu Gonzalo Higuain, Tottenham ile oynanacak Şampiyonlar Ligi macı oncesi iddialı konuştu. Şampiyonlar Ligi ceyrek final ilk macında Tottenham ile karşılaşacak olan Real Madrid’in 23 yaşındaki golcusu Gonzalo Higuain, ilk mactan iyi bir sonucla ayrılmaları gerektiğine inanıyor. Ceyrek finalde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Arjantinli oyuncu, “Uzun suredir sahalardan uzak kaldım. Boyle onemli bir macla sahalara donmeyi cok isterim. Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmayı cok istiyoruz. Evimizde oynayacağımız iyi sonucla rahatlamak istiyoruz. İngiltere’de işimiz kolay olmayabilir” dedi. Gijon macı sonrası cok uzulduğunu belirten Higuain, “Sakatlığım sonrası ilk macım olduğu icin heyecanlıydım. Ancak boyle bir sonucla sahadan ayrılmak istemezdim. Yeniden sakatlanmadığım icin mutluyum ancak bizim icin iyi bir sonuc olmadı. Sezon sonuna kadar ne olacağını bilemezsiniz. Mucadeleye devam etmek zorundasınız” diye konuştu. Kaynak : Goal . __________________