Ancelotti Chelsea'de kalıcı olmak istiyor
Futbol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ancelotti Chelsea'de kalıcı olmak istiyor
-
15-10-2019, 17:45:08Kayıtlı ÜyeChelsea menajeri koltuğunu korumak icin kupalara ihtiyacı olmadığını ama oyuncularının Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabileceğini belirtti. Carlo Ancelotti, Chelsea ile sozleşmesini uzatmaya sıcak baktığını acıkladı. 2009 yılında Milan'dan ayrılan teknik adam, Guus Hiddink'ten boşalan teknik direktorluk koltuğuna oturmuş ve Chelsea'deki ilk sezonunda Premier Lig ve FA Kupası şampiyonlukları yaşamıştı. Ancak maviler icin bu yıl işler pek de yolunda gitmiyor. Sezona fırtına gibi giren Ancelotti'nin oğrecileri daha sonra yaşanan sakatlıklar ve formsuzluk nedeniyle duşuşe gecmişti. Şu an da ancak dorduncu sıraya tutunmaya calışıyorlar. Gelecek sezonun sonunda kulubu ile sozleşmesi sona erecek olan 51 yaşındaki teknik adam, guney Londra kulubunde kalmak istediğini ve bunun icin kupalar kazanmaya ihtiyacının olmadığını belirtti. Daily Express'e konuşan Ancelotti, "Chelsea'de kalmak istiyorum. Hatta sozleşmemi de uzatmayı amaclıyorum. Cunku bu takımı ve bu oyuncuları seviyorum. Tabi ki bu sadece benim verebileceğim bir karar değil. Ama beni kupa kazanamadığım icin kovacaklarını duşunmuyorum." şeklinde konuştu. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun Chelsea'nin en buyuk ruyası olduğunu sozlerine ekleyen İtalyan calıştırıcı, "Oyuncularıma Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmamız icin sadece 450 dakikamız kaldığını soyluyorum. Bunu başaracak gucte olduğumuza da inanıyorum." dedi. Kaynak : Goal . __________________