Neymar: "Messi ile super ikili oluruz"
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Neymar: "Messi ile super ikili oluruz"
-
15-10-2019, 17:44:01Kayıtlı ÜyeSantos'un yıldızı Neymar, Barcelona'ya gidebileceğinin sinyallerini vererek Messi ile kıyaslanmaktan onur duyduğunu soyledi. Son donemde adı bircok Avrupa kulubu ile anılan Santos'un genc yıldızı Neymar, Barcelona'nın Arjantinli superstarı Lionel Messi ile oynamak istediğini soyledi. Henuz 19 yaşında olmasına rağmen Avrupa'nın devlerini peşinden koşturan Neymar, şu an icin Brezilya'dan ayrılmak istemediğini ancak gelecekte Avrupa'da top koşturmayı duşlediğini soyledi. El Mundo Deportivo'ya verdiği demecte genc yıldız, "Messi ile birlikte oynamak isterim. Onunla birlikte harika işler yapabileceğimize inanıyorum. Brezilyalı Messi olarak tanınmam harika bir şey. Her fırsat bulduğumda Barca'nın maclarını izliyorum. Her kupayı kazanabilecek bir takım." ifadelerini kullandı. Messi ile birlikte oynama isteğine rağmen Barcelona'ya transfer olmak konusuna temkinli yaklaşan Neymar, "İleride Barcelona'ya transfer olur muyum? Bunu sadece tanrı bilir. Ben calışmaya devam edeceğim." şeklinde konuştu. Neymar ile Chelsea'nin yakından ilgilendiği iddia ediliyor. Kaynak : Goal . __________________