Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sezonun buyuk kısmında buyuk sıkıntılar yaşayan Milan’ın tecrubeli oyuncusu Alessandro Nesta, sezon sonunda futbolu bırakacağı yonundeki iddiaları yalanladı. Kulup yonetiminden onumuzdeki sezon icin yeni bir sozleşme beklediğini ima eden 35 yaşındaki oyuncu, daha onceki acıklamalarının yanlış anlaşıldığı konusunda ısrarlı. Ayrılmayı duşunmediğini belirten Nesta, “Sezon sonunda bırakıyorum diye bir acıklamam yok. Bana kariyerimde hangi noktaya geldiğim soruldu. Ben de sona yaklaştığımı acıkladım ancak bir tarih vermedim. Her macta sahada olamasam da futboldan tamamen uzaklaşmak istemiyorum” dedi. Yoğun mac temposunda surekli olarak takımda yer bulamayacak olmanın kendi acısından bir sorun teşkil etmeyeceğini belirten İtalyan oyuncu, “3 gunde bir mac oynayan buyuk bir takımın değişmez bir parcası olmayabilirim. Ancak bu sezonki durumumdan gayet memnunum. Neler olacağını onumuzdeki gunlerde goreceğiz. Emeklilik kararı aldığım gune kadar sahada elimden geleni yapacağım. Ancak o gun bu sezonun sonunda olmayacak” diye konuştu. Goal