Bu yaz transferi en cok konuşulan ancak takımında kalan Milan’ın yıldızı Kaka, Real Madridli yoneticilerin Serie A deviyle anlaşması durumunda transfere yeşil ışık yakabileceğini soyledi Bu yaz transferi en cok konuşulan ancak takımında kalan Milan'ın yıldızı Kaka, Real Madridli yoneticilerin Serie A deviyle anlaşması durumunda transfere yeşil ışık yakabileceğini soyledi. Kaka, Ronaldinho - Milan ilişkisinde yaşanan ilginc bir sırrı da acıkladı! Ajansspor.com'un haberine gore "Milan'la 2011 yılına kadar kontratım var ve yenilemek icin aceleci davranmayacağım. Eğer Florentino Perez başkanımız Silvio Berlusconi'yle goruşur ve anlaşırsa ben de bu transferi duşunebilirim, aksi takdirde sozleşmem bitene kadar takımımdayım." Milan'ın super yıldızı Kaka ara transfer donemi yaklaşırken tekrar gundeme gelen transfer dedikodularıyla ilgili olarak acık konuştu. Milano Devi'yle sozleşmesi olduğunu belirten başarılı oyuncu, Real Madrid'in oncelikle Milan'la anlaşması gerektiğini dile getirdi. Kaka ve Real Madrid isimleri gectiğimiz yaz en cok birlikte anılan transfer dedikodusuydu. Milan Haziran'da yaptığı acıklamada Kaka'nın babasının Real Madridli yoneticilerle goruştuğunu doğrulamış ancak başkan Silvio Berlusconi'nin en iyi oyuncusunu satmaya yanaşmayacağını belirtmişti. Kaka yeni bir bilgisayar oyununun tanıtımında transferin bir diğer gozdesi Barcelonalı vatandaşı Ronaldinho hakkında da carpıcı acıklamalar yaptı. Yıldız oyuncu arkadaşıyla ilgili transfer dedikodularından haberdar olduğunu dile getirdi ve "Milli takım kamplarında birlikte olduğumuzda bana hep Milan takımı ve kuluple ilgili sorular soruyor. Bu transfer gercekleşebilir mi bilemem ama Milan'a sempatisi olduğu acık" dedi. __________________