Juventus başkanı Giovanni Cobolli Gigli, Cumartesi akşamı 3-1 kaybettikleri Napoli macı sonrası oldukca ofkeliydi. Gigli, rakipleri lehine iki penaltı veren hakemi sert bir dille eleştirdi. Son 30 dakikasına 1-1'lik beraberlikle girdikleri macta, on dakika icinde Napoli icin calan iki penaltı duduğu sonucu kaybeden Juventus’un başkanı Gigli macın hakemine tepki gosterdi. İtalyan televizyon kanalı Sky’a konuşan Gigli, “Hakemler bize bu şekilde davranamazlar. Pozisyonların tekrarlarını yavaş cekimde bile izlememe gerek yok. O kadar acık ve netler ki mac esnasında yanımda oturan Napoli taraftarları bile pozisyonların penaltı olmadığını gorduler. Macı izleyen butun insanlar bunu gorebilirken hakemler niye goremiyorlar anlam veremiyorum,” dedi. Oldukca ofkeli gozuken Juve başkanı, bu hataların daha once kulubun adının Calciopoli skandalıyla karalanması nedeniyle kasıtlı yapıldığını da iddia ederek, “Sadece sahada yaptıklarımızla yargılanmak istiyoruz. Serie B’de oynadık ve cezamızı cektik. Şimdi tekrar Serie A’dayız ve iyi gidiyoruz. Ancak bize bu şekilde davranamazlar. Bugun olanları yukardakilerin gormesi gerekiyor. Kimse bize giden uc puanımızı geri vermeyecek ancak hakemlerimizin bizim maclarımızı adil bir şekilde yonetmesini istiyoruz. Bugun burada yaşananları ben hayatım boyunca başka bir yerde gormedim,” sozlerini kullandı. __________________