Sergio Ramos dalya diyecek
Futbol0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Sergio Ramos dalya diyecek
-
15-10-2019, 17:42:42Kayıtlı ÜyeGecen hafta Espanyol onunde Real Madrid formasıyla 100. macına cıkan Sergio Ramos, hedefinin bir gun kaptanlık bandını takmak olduğunu belirtti. 100. mac Eski Sevillalı oyuncu, Madrid’deki 3.sezonunda gecen haftaki Espanyol macıyla 100. kez forma giydi. Bir sezonda ortalama 45 mac oynayan futbolcunun kendisi de bu duruma şaşırdığını ifade ederek, “Hep boylesine dev bir kulupte futbol oynamayı hayal ederdim. Ama Fernando Hierro gibi bu kulubun efsanevi oyuncularından birinin yerine gececeğimi hic duşunmemiştim. Real Madrid’i hep takip ederdim. Fernando Hierro, Suker, ve Zamorano favori oyuncularımdı. Fernando Redondo’ya ise ayrı bir sevgim vardı; o hep daha fazla dikkatimi cekerdi. Bir gun onlar gibi olmayı hep hayal etmişimdir,” dedi. Taraftarın sevgilisi Real Madrid’in genc takımından gelmemesine rağmen taraftarlarca sanki kulupte senelerdir top koşturuyormuşcasına sevilen Ramos, sozlerine şoyle devam etti: “Bu kulube cok şey borcluyum, takım arkadaşlarıma, taraftarlarıma, herkese, ozellikle de bana ilk gunden beri destek olan taraftarlarıma minnettarım. Bu formaya her şeyimi vermeye calıştığım icin beni sevdiklerini duşunuyorum. Başka bir kulupten gelen bir oyuncu icin bu ozellik onlar icin cok onemli.”. Kaptanlık Kaptanlık heyecanıyla ilgili bir soruya ise Ramos, “Takımdaki kaptanlarımız, Raúl, Michel Salgado, Guti ve Iker’in (Casillas) bu kulupte gecirecek daha cok seneleri var. Şu an kaptanlığı duşunuyorum diyemem, ancak bir gun olacakmışım gibi de kendimi hazırlamak istiyorum. Real Madrid gibi bir takımın kaptanı olmak benim icin gercekten hayal gibi bir şey,” yanıtını verdi. Real Madrid ligde bugun Valencia deplasmanına gidecek. __________________