Rooney: "Tevez'le birlikte oynamak bir zevk"
Futbol0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Rooney: "Tevez'le birlikte oynamak bir zevk"
-
15-10-2019, 17:42:37Kayıtlı ÜyeWayne Rooney, Manchester United’ın sahadan 4-1lik skorla ayrılmasında buyuk rol oynadı. Yıldız oyuncu mac bitiminde asist yaptığı takım arkadaşına ovguler yağdırdı. Mac başladıktan sadece uc dakika sonra Boro karşısında Nani’nin uzaktan attığı sert şutla one gecen Manchester United, ilerleyen dakikalarda gelen Jeremie Aliadiere’nin beraberlik golunu engelleyemedi. Macta ilk golu atan Nani, Boro’nun beraberliği bulmasının ardından rakip kaleyi zorlamayı surdurdu ve Wayne Rooney’nin golunu hazırladı. Sonrasında ikinci golu atan İngiliz oyuncu, Carlos Tevez’e guzel bir asist yaparak takımının gol sayısını uce cıkardı. Tevez ise bir gol daha atarak 90 dakika sonunda skoru belirleyen isim oldu. Mac bitiminde kulubun resmi televizyon kanalına takım arkadaşı Tevez hakkında acıklamalar yapan Rooney, “Carlos ile aynı takımda olmak gercekten harika. Carlos cok akıllı bir oyuncu. İkimizin sahada cok iyi anlaştığını duşunuyorum. Zaten bunu skora etki ederek de gosteriyoruz. Futbol oynamanın en guzel yolu paslı oynamaktır. Takımımızın 3. golunu bu sayede bulduk. Carlos topu bana verdi ve ceza sahası icine koşmaya başladı. Onu hareket halinde gorunce topu ona gonderdim ve o da en iyi yaptığı şeyi yani topu ağlarla buluşturmayı başardı. Bugun iki gol atmasından dolayı onu kutluyorum. Ozellikle son iki mactır Carlos cok calışıyor ve attığı golleri sonuna kadar hak ediyor,” dedi. United’da forma giydiği son beş macta altı gol bulan ve milli takım adına da Moskova'da ağları sarsan İngiliz oyuncu ayrıca, “İşimin gol atmak olduğunu biliyorum ve bu gorevi her mac yapmaya calışıyorum. Şu an durumumdan cok memnunum. Umarım işler hep boylesine iyi gider. Bu takımda oynamak gurur verici. Hızlı ve atak bir futbol oynuyoruz ve bu da tam benim istediğim gibi bir futbol," diye konuştu. __________________