İslam Toplumunu, Allah’ın haram kıldığı icki ile sarhoş etmeye calıştıkları yetmiyormuş gibi Allah’a (c.c.) hakaret manası taşıyan BİRAULLAH ismini biralarına vererek Musluman toplumu rencide etmekten cekinmeyen firmanın yetkililerine ,,Halil Akpınar kardeşimiz bir protesto mesajı gondermiş. Bu ornek davranışı icin kardeşimizi tebrik ederken, kardeşlerimizi bu eyleme katılmaya cağırıyoruz. Kardeşimizin mesajı ve firmanın adresleri aşağıda sunulmaktadır.
GIDA RAPORU

Aşağıdaki Maille Efes Pilsen'i Kınayalım, Herkese Yayalım...
"Birayevski, Biraienne, Biravic, Biracek, Biraullah, Biramann, Birao, Birasonn, Biraing, Don Birantes, Buyuk Boy Efes" şeklindeki "Dunya Karması Acıklandı" reklÂmınızdaki BİRAULLAH ifadenizi kınıyorum. BİRAULLAH Allah'ın Birası demektir. Kustahca yaptıgınız bu hareketinizden dolayı Musluman kamuoyundan ozur dilemenizi bekliyorum.
ben yukarıdaki mesajı Efes Pilsen -İletişim adresindeki formu doldurup gonderdim. diger protesto yolları icin:

EFES PAZARLAMA VE DAĞITIM TİC.A.Ş.
Adres: Esentepe Mah. Anadolu Cad. No:3 Kartal 81440
İstanbul - Turkiye

Tel: 444 33 37 - 444 EFES
E-posta: [email protected]

not:başka bir siteden alıntıdır.reklam olmaması acısından site adresini vermiyorum.Şayet moderatorler talep eder ise linki verebilirim ..saygı ve sevgilerimi sunuyorum