Juventus FC'nin Fransız forvet oyuncusu David Trezeguet, 5 ay once bıraktığı Fransa Milli Futbol Takımı icin ''Milli takımı bırakmayı hic istememiştim'' derken, donuş sinyali verdi. Fransa'dan L'Equipe gazetesine konuşan Trezeguet, Temmuz ayında bıraktığı Fransa Milli Takımı'ndan aslında ayrılmayı istemediğini belirterek, ''Şimdi duşunuyorum da 2010 Dunya Kupası benim icin bir hedef olabilir. Maviler'i (Fransa Milli Futbol Takımı) ozluyorum'' dedi. Milli takımda yeniden oynamak icin herhangi bir şartı olmadığını ifade eden Juventuslu futbolcu, teknik direktor Raymond Domenech, ''Trezeguet bu takıma katkı sağlayabilir'' diyecek olursa, bunu değerlendireceğini belirtti. Yeni antrenor Alain Boghossian'ın, Ağustos ayında kendisini telefonla aradığını iddia eden Trezeguet, ''Boghossian, Karim Benzema ve benim iyi bir ikili olacağımızı soyledi'' dedi. Ote yandan, Eylul ayında iki dizinden de ameliyat olan futbolcu, Şubat ayında sahalara doneceğini kaydetti. -MİLLİ TAKIMDAN AYRILIŞ OYKUSU- 1998 Dunya Kupası'nı kazanan takımda yer alan, 2000 Avrupa Şampiyonası final macında İtalya'ya attığı golle takımını şampiyonluğa taşıyan, cıktığı 71 milli macta 34 gol kaydeden Fransız futbolcu Trezeguet, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Domenech'in 30 kişilik aday kadrosuna cağrılmamıştı. Bunun uzerine, Domenech ile polemiğe giren Trezeguet, Temmuz ayında milli takımı bıraktığını acıklamış, ''2008 Avrupa Şampiyonası'nda alınan kotu sonuc ve Domenech'in takımda kalması, kararımda etkili oldu'' demişti. Kaynak:FotoSpor
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- "Bırakmak istememiştim"