Dunyanın en onemli turizm fuarı olan ve bu sene 20’ncisi duzenlenen MITT Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda Kemer, Guney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği (GATAB)’nin actığı 63 metrekarelik ozel standta tanıtılıyor.

20-23 Mart 2013 tarihleri arasında duzenlenen 20. MITT Moskova Fuarı’nda GATAB 63 m2’lik standında Kemer ve bolgesinin alternatif turizm seceneklerini ve tatil avantajlarını fuar ziyaretcilerine actı.

GATAB’ın Kemer standı ust duzey protokol ve burokratlar tarafından ilgiyle gezildi.
Kultur ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Antalya İl Kultur ve Turizm Muduru İbrahim Acar ve Antalya Ticaret Odası Yonetim Kurulu Uyeleri GATAB’ın Kemer standını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Kultur ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı’nın yanısıra Antalya İl Kultur ve Turizm Muduru İbrahim Acar, AKTOB Başkanı Sururi Corabatır, Antalya Ticaret Odası Yonetim Kurulu Uyeleri GATAB’ın Kemer standını ziyaret edenler arasında yer aldı.

Gectiğimiz yılın dort katı buyukluğunde standla MITT’e katılan ve Kemer’i tanıtan GATAB; Rusları ve fuara gelen tum dunya ulkelerini Kemer standında misafir ediyor. GATAB Başkanı Yusuf Uras ve GATAB Turizm Tanıtım İhtisas Komisyonu Başkanı Huseyin Er’in de katılım gosterdiği fuarda Kemer’in zengin turizm ceşitliliği Ruslara tanıtılıyor. Buyuk tur operatorlerinin, acentelerin, turizmcilerin ve tatilcilerin ilgi gosterdiği MITT’te Kemer Bolgesi’nin guzellikleri en buyuk standlar arasında olan GATAB’ın standında ziyaretcilere aktarılıyor.

85 ulkeden 1800 firmanın katıldığı Rusya'nın en buyuk turizm fuarı MITT Moskova’ya 80 bin ziyaretci bekleniyor. Turkiye'nin gecen yıl 3,6 milyon ziyaretci aldığı Rusya’dan, 2013 de %5 artış ongoruluyor.

Turizmhaber.