Unlu şarkıcı Demet Akalın, acılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı ve geciş ucretinin 256 TL olduğu İstanbul-İzmir otoyolundan gecti. Şarkıcı, yoldan bir fotoğraf paylaşarak cok beğendiğini soyleyince Erdoğan arayarak teşekkur etmişti. Bugun Gel Konuşalım programına konuk olan Demet Akalın, Erdoğan ile konuşmasının detaylarını anlattı.
[h=3]"ALIŞVERİŞE GİTMEME ERDOĞAN BİLE ŞAŞIRDI"[/h] TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım isimli programa konuk olan Demet Akalın, telefonla uğraşırken dışarıdaki hayatın unutulduğundan bahsederken şunları anlattı: "Telefondan sana saydıran kişi dışarıda seni gorduğunde sarılıp fotoğrafını cektiriyor. Bu sefer buraya (telefona) gercekten cok takılmamak lazım diyorsun. Ben telefonumu şarjda bırakıp alışverişe gittim. Eve bir geldim Okan 'Cumhurbaşkanı seni arıyor' dedi. Allah dedim. Adam (Cumhurbaşkanı) bana ne dedi biliyor musunuz? 'İnanamıyorum alışverişi siz mi yapıyorsunuz?' dedi. Ben de 'Evet' dedim. 'Telefonunuzu bırakmışsınız' dedi. Adamcağız bile telefonumu evde bırakmama şaşırdı yani. Yol icin tebrik telefonu acmıştı. Bizde Ceşme'deyiz ve ben her zaman evin alışverişini kendim yapıyorum. Sizlerde cocuklarınıza bunu oğretin"
[h=3]NE OLMUŞTU?[/h] Demet Akalın, İstanbul-İzmir otoyolundan gecerken "2 saatte dunya yol geldik. Pahalı deniyor ama İtalya'da otobanlar adım başı para." demişti. Recep Tayyip Erdoğan ise Demet Akalın'ı arayarak paylaşımında dolayı teşekkur etmişti Her anını Instagram hesabından paylaşan Akalın, bu haberi paylaşırken de "3 gun ust uste ruyamda gordum cumhurbaşkanımızı. Hafif bir şok oldum arayınca. Allah ona uzun omurler versin" demişti.

Erdoğan, İzmir otoyolunu oven Demet Akalın'ı arayarak teşekkur etti