galatasaray Transfer haberleri (Gani Mujde)
Futbol0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- galatasaray Transfer haberleri (Gani Mujde)
-
15-10-2019, 17:31:52Kayıtlı ÜyeArkadaşlar Bu haftaki penguen dergisinde, Gani Mujde Buyuk Galatasarayın en sıcak transfer haberlerini yazmış. Bir arkadaş 1907 forumuna aktarmış ben de buraya taşımak istedim. Ufak tefek imla hataları var sanırım kusura bakmayın. Hadi iyi eğlenceler "Buyuk GALATASARAY'DAN TRANSFER HABERLERİ -Yıl boyunca parasızlıktan sikayet eden Buyuk Galatasaray yonetimi transfer sezonuna hızlı girdi.İşte Buyul Galatasarayın transfer bombaları... -Ozhan canaydın Buyuk Galatasarayın maddi acıdan zorda olmadığını acıladı.'taraftarımız rahat uysunlar...uyuuu uyuuu uyuuu...Transfer icin gerekli para bizde fazlasıyla var.Yeni bir matbaa daha kuruyoruz....Seneye kimi istersek alabiliriz'dedi. -Yeni teknik direktor gerets belcikadan kara trenle yola cıktı.Geretsin bir hafta icinde turkiyede olacağını soyleyen 2.başkan"Ucağa paramız cıkışmadı,ama 1.sınıf konpartman bileti aldık"dedi. -Ozhan canaydın brezilyalı yamunba ile 3 yıllık sozleşme imzaladı.Başkan'yamunbanın bu kadar ucuza mal olacağını ruyamda gorsem inanmazdım'derken brezilyalı balıkcı Yamunba 'en kısa zamanda futbolu oğreneceğini' acıkladı. -Buyuk Galatasarayın 3.luk primi acıklandı.Takımı 3. yapan futbolcular klube 100'er bin dolar bağış yapacalkar... -Buyuk Galatasaraylı olupda maca gelmeyen seyirciye onlem alınıyor.Yıl boyunca boş tribunlere oynayan Buyuk Gs yonetimi bundan boyle maclarda yoklama yapacak.3kere maca gelmeyen Buyuk Gs'linin Fenerbahce klubune kaydı yapılacak. -Mondragon kendine takım arıyor.Yonetim ise eldivenlerin peşinde 'o eldivenlere cok para verdik bıraksın oyle gitsin' diyor. -Canakkale dardanelsporda forma giyen batur Buyuk Gs ile anlaştı.Baturun babasına 100 milyonluk vergi iadesi fifş veren yonetim "cok karlı bir iş yaptık,alan razı satan razı'dedi. -Buyuk Gs kamp icin yer bakıyor.Haymana ovasında kamp yeri arayan yonetin sonunda Kamil Koc yolkenarı dinlenme tesislerinde karar kıldı.Yoneticiler yurt dışı kampının gereksiz olduğunu soylerken 'caylar şirketten' anonsuyla antrenman sahası bayram yerine dondu. -Giderken Buyuk Gs'ye cay ve kahve borcu takan hagi yuzundan oluşan zarar yine haginin sayesinda kapatıldı.Haftaya haginin cep telefonu satışa sunuluyor.hani o meşhur calınan telefonu(ustelik 240 kontorlu) -Uefa kupasını eritip akbil yaparken yakalanan Buyuk Gs yoneticisi gorevden alındı...Yonetici ise 'buna mecburdum yoksa transfer goruşmesi yapacak adam bulamıyordum artık'diye kendini savundu. -Buyuk Gs arif'i ve hakan2ı elden cıkartamıyor.Bu iki futbolcudan daha uzun sure yararlanacaklarını duşunen yoneticiler hızlı koşan bu iki futbolcuyu kapkac işlerinde kullanacaklarını acıkladılar... -Sakatlanan Conccesao'nun meniskus tedavisi icn yeşil kart talebeden Buyuk Gs'ye olumlu cevap verildi.Conccesao'nun tedavisi Eflani devlet hastanesinde devam edecek..." __________________