Yanal kızgın, yonetim transfer peşinde!
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Yanal kızgın, yonetim transfer peşinde!
-
15-10-2019, 17:29:27Kayıtlı ÜyeGenclerbirliği OFTAŞ'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktor Ersun Yanal'ın mac sonunda satadta yarım saatlik bir toplantı yaptığı belirtildi. Ote yandan yonetimin bu sonucun ardından acil transfer kararı aldığı iddia edildi. Yerel basın da takımı ağır bir şekilde eleştirdi. Genclerbirliği OFTAŞ Spor'a 2-1'lik skorla mağlup olan Trabzonspor'da dun gece hareketli saatler yaşandı. Mac sonu futbolcularla once Huseyin Avni Aker Stadyumu'nda yarım saatlik bir toplantı yapan Yanal'ın oldukca sinirli olduğu belirtildi. Futbolculara bundan sonraki surecte donuşu olmayan bir yola girdiklerini soyleyen Yanal'ın, futbolculardan biraz daha ozveri istediği belirtildi. Genclerbirliği OFTAŞ Spor macındaki futbolunu beğenmediği futbolcuları burada net bir şekilde uyaran Yanal'ın, alınan sonuclardan duyduğu rahatsızlığı acık bir şekilde dile getirdiği belirtildi. Bu arada futbolcularında Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya gelerek, bundan sonraki surecte canlarını dişlerini takacaklarına dair karar aldılar. -YONETİM ACİL TRANSFER KARARI ALDI- Bu arada Genclerbirliği OFTAŞ Spor’un attığı ikinci gol sonrası kendisi aleyhine yapılan kotu tezahuratlara dayanamayarak stadı terk eden Başkan Nuri Albayrak da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde transfer komitesini bir araya getirdi. Teknik Direktor Ersun Yanal'dan bir rapor olan Albayrak'ın, transfer komitesine takıma acil takviyeler yapılması icin tam yetki verdiği oğrenildi. Brezilya'nın Internacional takımında forma giyen Fernandao ve Alex icin yarın son bir teklif daha verecek olan yonetim, Brezilya kulubune Carşamba gunune kadar sure verecek. Eğer Brezilya kulubu, Trabzonspor'un belirlediği fiyata inmezse Ersun Yanal'ın dun gece yonetime sunduğu ikinci yabancı futbolcu transfer listesi gundeme alınacak. Bunun dışında Almanya'dan iki gurbetci futbolcunun da alınması kararlaştırıldı. -YEREL GAZETELERDEN SERT TEPKİ- Trabzon'da yayın yapan bolgesel gazeteler ust uste yaşanan şoklar ve son alınan Genclerbirliği Otfaşspor mağlubiyeti sonrası yonetime, futbolculara ve teknik heyete ateş puskurdu. Kuzey Ekspres Gazetesi, "Trabzon'um ağlıyor, ben ağlıyorum. Hadi git ne duruyorsun" başlıklı haberinde "Gemi battı Nuri, gemi battı" başlığını atarak Başkan Nuri Albayrak'ı sert bir dille eleştirdi. Gunebakış gazetesi ise, "Offff Taş kesildik!" girişiyle "Her gun ağlamaktan gozyaşlarımız kurudu" başlığını attı. Aynı gazete Albayrak'a hitaben, "H.Avni Aker'i terk etmen yetmez" şeklinde bir haber yazdı. Karadeniz Gazetesi'de "Yazıklar olsun" başlığını "Suclu kim? A) Teknik heyet, B) Yonetim, C) Futbolcular, D) HEPSİ" manşetini attı. İlkhaber Gazetesi, Başkan Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve TFF Başkanı Haluk Ulusoy'un resminin altına, "İşte Trabzonspor'u ateşe atanlar" başlığını attı. Genclerbirliği Oftaşspor mağlubiyetine en sert tepkiyi ise Taka Gazetesi koydu. Gazete, PAF takımın 5 – 0 kazandığı macı arka kapağa tam sayfa olarak verdi. PAF takımı overek, "Super Trabzon" başlığını atan gazete, "Super Ligde dun: Trabzonspor: 1 - Genclerbirliği Oftaşspor: 2" girişini vererek macı ic sayfalara taşıdı. __________________