Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, gectiğimiz donemde yaşanan sıkıntıların geride kaldığını belirterek, 'Artık ligin kaderini değiştirecek bir takımımız var' diye konuştu. ‘Yepyeni bir takım’ Bunyamin Sural’ın istifasının ardından Nurullah Sağlam’ı takımın başına getirerek koklu değişikliğin ilk adımını atan Kırmızı-Siyahlılar’ın Başkanı İbrahim Kızıl, ilk devrede cektiği sıkıntılardan dolayı yeni bir takım kurmaya yemin ettiğini ve devre arasında teknik heyetle birlikte 5 futbolcuyu kadroya dahil ettiklerini ifade etti. Kızıl, Ivan Da Silva, Beto’yu aldıklarını İlhan Ozbay, Murat Şahin ve Ozgurcan’ı da kiralayarak takımı daha da guclendirdiklerini soyledi. ‘Hocam değil, evladım’ Gaziantepspor'un Başkanı olarak elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda olduğunun altını cizen Kızıl, sozlerine şoyle devam etti: “Oturduğum koltukta daha rahat maclar seyretmek istiyorum. Para ise para, futbolcu ise futbolcu... Nurullah Sağlam benim hocam değil, evladım. 8 gun hastanede zaturre teşhisiyle yattım. 2 futbolcu icin hasta yatağımdan transfer goruşmeleri yaptım. Artık ligin kaderini değiştirecek bir Gaziantepspor var. Takımın calışmalarını izledikce daha da hevesleniyorum.”
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Antep meydan okudu!