Beşiktaş'ın eski teknik direktoru Jean Tigana, siyah-beyazlı takımı takip ettiğini, gecen sezondan daha başarılı olmasını dilediğini soyledi. Zaman Gazetesi Yılın Sporcusu Odul Toreni'ne davetli olarak katılan Fransız teknik adam, eski takımı Beşiktaş'ı takip etmeyi surdurduğunu dile getirerek, "Biraz değişiklikler olmuş takımda. Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları icin de cok mutlu oldum, cunku benim de emeğim vardı bunda. Neticeler ise futbolun bir parcası" dedi. Siyah-beyazlı oyuncu Bobo'nun Brezilya Milli Takımı'na cağrılmasını da mutlulukla karşıladığını anlatan Tigana, "Ben zaten Bobo'da bir şeyler gormesem, aldırmazdım. Gecmişte de aldığım ve daha sonra milli takımlara yukselen oyuncular oldu" diye konuştu. Tigana, Turkiye'de yeniden bir takım calıştırıp calıştırmayacağının sorulması uzerine, "Tanrı bilir" cevabını verdi. Eski hocası Jean Tigana ile bir araya gelen Beşiktaşlı futbolcu Bobo, Brezilya Milli Takımı'na cağrılmasından oturu cok mutlu olduğunu soyledi. "Bugun cok mutlu bir gunum" diyen Bobo,"Bundan sonra milli takım hocamın beklentilerini karşılayabilmek icin elimden geleni yapacağım" diye konuştu. Beşiktaş'ta son donemde yaşadığı gol kısırlığına da değinen Bobo, "Gol atmaya cok alıştım, ancak 3 lig ve 1 kupa macında gol atamadım, ama bundan sonra gollerime devam edeceğim" dedi. Odul torenini izleyenler arasında yer alan Galatasaray Teknik Direktoru Karl Heinz Feldkamp ile Fenerbahce Teknik Direktoru Arthur Zico, samimi hareketleriyle dikkat cektiler.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Beşiktaş inşallah daha iyi olur'