''Kazanmak icin sahaya cıkacağız''
Futbol0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ''Kazanmak icin sahaya cıkacağız''
-
15-10-2019, 17:26:08Kayıtlı Üye2008 Avrupa Şampiyonası finallerine hazırlanan A Milli Futbol Takımı'nın carşamba gunu İstanbul'da İsvec ile yapacağı ozel mac oncesi, milli futbolcular goruşlerini acıkladı. Son gunlerin başarılı oyuncusu Nihat Kahveci, ''İsvec iyi bir takım, ama kazanmak icin sahaya cıkacağız'' dedi. Ali Sami Yen Stadı'ndaki antrenman oncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan futbolculardan Nihat Kahveci, Bosna-Hersek macından sonra ilk kez bir araya geldiklerini belirterek, ''Onumuzde zorlu bir surec var. İsvec ile onemli bir hazırlık macı yapacağız. İsvec iyi bir takım, ama kazanmak icin sahaya cıkacağız'' dedi. Nihat, şampiyonaya kadar futbolcuların performanslarını artırmaları gerektiğini ifade ederek, ''Mayıs ayına kadar herkes takımında en iyi şekilde kendisini hazırlamalı. Herkes, turnuvaya gitmek icin cok buyuk mucadele verdiğimizin farkında. Avrupa Şampiyonası'nda da Turkiye'yi en iyi şekilde temsil etmemiz gerekiyor. Futbolcular olarak bizler, şampiyonaya kadar performanslarımızı artırmalıyız'' diye konuştu. Servet Cetin de şampiyona oncesi yapacakları hazırlık maclarının onemli olduğunu dile getirerek, ''Guclu ekiplerle oynayarak, hazırlık donemini en iyi şekilde değerlendireceğiz. En iyi şekilde hazırlanmamız lazım. İsvec ile iyi bir hazırlık macı yapacağız. Avrupa Şampiyonası'nda her takımın şansının olduğuna inanıyorum. Biz de kupayı almak icin calışacağız'' diye goruş belirtti. Galatasaraylı futbolcu, Fenerbahce ile yaptıkları Fortis Turkiye Kupası ceyrek final ilk macında, yaptığı hareket sonrası Semih'in sakatlanmasına cok uzulduğunu kaydederek, şoyle konuştu: ''Semih ile 5-6 kez goruştum. 5-6 gun sonra oynayabileceğini soyledi. Cok uzuldum. Hic kimseyi bilerek sakatlamam soz konusu olamaz. O pozisyonda topa mudahale etmek istedim, ancak Semih topu durtunce, ona mudahale ediyormuşum gibi gorundu. Sizin aracılığınızla yine ozur diliyorum. Bundan sonra daha dikkatli olacağım.'' Milli futbolculardan Yıldıray Başturk, Avrupa Şampiyonası oncesi 4-5 hazırlık macı yapacaklarını hatırlatarak, ''Şampiyonaya en iyi şekilde gitmek istiyoruz. İsvec gibi onemli bir takımla hazırlık macı oynamak bizim icin avantaj. En iyi şekilde hazırlanıp, Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olmak istiyoruz'' dedi. Gokhan Unal da İsvec macının zorlu gececeğini, ancak hazırlık macı da olsa karşılaşmadan galip ayrılmak istediklerini soyledi. __________________