Daum son noktayı koydu! Adı Fenerbahce ile anılan Alman hoca net konuştu. Turkiye’de hem Beşiktaş’ı hem de Fenerbahce’yi şampiyon yaparak buyuk bir başarı elde eden Christoph Daum, yeni sezonda Turkiye’ye donmesinin imkÂnsız olduğunu acıkladı. Fanatik gazetesinin haberine gore; Unlu calıştırıcı Almanya’da kalacağını ustune basa basa soylerken, “Turk insanını, Turkiye’yi, Turk futbolseverleri cok seviyorum. Hayatımın, kariyerimin en guzel gunleri ulkenizde gecti fakat Koln ile ayrı bir bağım var. Ailemle burada da mutluyum, bu nedenle yeni sezonda da Koln’un başında olacağım” diye konuştu. Daum ne Fenerbahce’den, ne de başka bir Turk ekibinden resmi bir teklif aldığını belirtirken “Acık soyluyorum, kimseden resmi bir başvuru olmadı. Ne bana, ne Koln Kulubu’ne. Turkiye’de bu gibi haberlerin cıkması gayet normal cunku ben Turkiye’ye aşığım. Turkiye Super Ligi’nde tecrube edindim. Beni istemeleri de bu sebepten oturu gayet normal. Ama Koln ile bu sezon inanılmazı başardık. Kısıtlı bir butce ile buyuk başarılar elde ettik. Yeni sezonda hedeflerimiz daha buyuk. Zaten Koln ile 1 yıllık sozleşmem daha var” ifadelerini kullandı.
Htspor __________________