Chamakh gidici
Futbol0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Chamakh gidici
-
15-10-2019, 17:23:13Kayıtlı ÜyeBu sezon şampiyonluğa cok yaklaşan Bordeaux'da oynadığı futbolla isminden soz ettiren Marouane Chamakh, Goal.com'a konuştu. Bordeaux'nun şampiyon olması halinde takımdan ayrılacağını belirten Fas kokenli oyuncu İngiltere'de futbol oynamaya hevesli olduğunu dile getirdi. Bordeaux'nun yıldız golcusu Marouane Chamakh bu sezon kulubunun şampiyon olması halinde ayrılacağını belirtti. Peşinde Arsenal, Tottenham, Newcastle gibi kuluplerin koştuğu Fas kokenli 25 yaşındaki oyuncu Goal.com'a ozel acıklamalarda bulundu. Kulup yoneticileriyle konuştuğunu ve sezon sonunda ayrılmak icin izin aldığını belirten Chamakh, "Kulubumle goruştum ve iyi bir teklif gelmesi halinde ayrılacağım. Bordeaux'da mutsuz değilim burada yıllardır yaşıyorum. Ama artık kendimi bir oyuncu olarak bir sonraki adımda kanıtlamak istiyorum" dedi İngiltere'de top koşturmaya cok hevesli olduğunun altını cizen başarılı oyuncu: "Premier Lig her oyuncunun istediği bir ligtir. Burada kendimi gosterebileceğime inanıyorum. Bundan sonraki adımımın burası olacağını duşunuyorum. Ama henuz hicbir kuluple goruşmedim. Gazetelerde dedikoduların cıktığının farkındayım ama daha hic bir kuluple goruşmedim" diye konuştu. İngiltere'nin yanısıra İspanya'da da oynamak isteyebileceğini soyleyen Chamakh "Kim İspanya'da oynamak istemez ki? La Liga dunyanın en onemli liglerinden birisi. Ben de televizyonda sıklıkla takip ediyorum. Bir forvet oyuncusu icin İngiltere ve İspanya gidilecek en iyi yerlerden" dedi. GoaL __________________