Turk Maradona Koln'de! PDT®
Futbol0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Turk Maradona Koln'de! PDT®
-
15-10-2019, 17:23:08Kayıtlı ÜyeTurk Maradona Koln'de! "Turk Maradona" FC Koln'e transfer oldu.. Brauweiler Pulheim takımında oynayan Turk A Milli Bayan Futbol Takımı kaptanı Bilgin Defterli, yeni sezonda 1. FC Koln'un formasını giyecek. UEFA'nın Gurcistan'da duzenlediği 4. mini turnuvada (A) milli futbol takımının şampiyon olması ve yeni sezonda 1.FC Koln futbol kulubunde forma giymenin sevincini yaşayan Defterli, ''Gurcistan'daki turnuvanın şampiyonu olduk. FFC Brauweiler Pulheim da lig şampiyonu oldu. Bu benim icin baş dondurucu bir heyecan'' dedi. Defterli'nin takımı FFC Brauweiler Pulheim, ligin bitimine bir hafta kala 1. FC Koln'un antrenman sahası olan Franz Kremer stadında ligin alt sıralarındaki FFC Heike Rheine'ye karşı oynadığı macı 2-1 kaybetti. Buna rağmen toplam 62 puana sahip olan FFC Brauweiler Pulheim, kendisini izleyen Tus Harpen'i 15 puan geride bırakarak şampiyonluğunu şimdiden ilan etti. -''BAŞARIMI EN BUYUK DESTEKCİM ANNEME ARMAĞAN EDİYORUM''- Toplam 22 karşılaşmada 27 gol atan Defterli, ''Hem milli takımda hem de ligde attığım gollerin devamına yeni sezonda 1. FC Koln ile devam edeceğim. Boyle duygular pek anlatılmaz, yaşanır diye duşunuyorum. Bu başarımı Turkiye'de yaşayan, en buyuk destekcim olan anneme armağan ediyorum'' diye konuştu. Defterli'nin antrenorlerinden Klaus Schmischke ve Retra Schwermer de takımın 2. lige yukselmesinde Defterli'nin lig boyunca attığı gollerin onemli rol oynadığını soylediler. -''O BİZİM MARADONA'MIZ''- Schmischke, Defterli icin ''O bizim Maradona'mız'' diyerek, ''Takım arkadaşlarıyla cok iyi uyum sağlıyor, kendisine Maradona lakabını taktılar. Motivasyonu yuksek bir oyuncumuz. Gelecek sezonda 1. FC Koln kulubumuzde onunla birlikte olmaktan mutluyum. O taraftarımızın ve bizlerin cok sevdiği bir sporcu'' dedi. UEFA'nın, Alman 1. Lig takımlarına kulup bunyesinde bayan takım kurma zorunluluğu getirmesinden sonra 1. FC Koln kulubu, FFC Brauweiler Pulheim bayan futbol takımını bunyesine katmıştı. kaynak : ajansspor __________________