Juventus'ta alınan kotu sonuclar sonrası teknik direktorluğe Claudio Ranieri'nin yerine Ciro Ferrara getirilmiş olsa da İtalyan basını arayışların surduğunu belirtiyor. Juventus'un son haftalardaki puan kayıpları, sezonun bitimine iki hafta kala teknik direktor Claudio Ranieri'nin kovulmasını da beraberinde getirdi. Dun akşam saatlerinde yaşanan bu surpriz gelişmenin ardından takımı şu an icin Ciro Ferrara'ya emanet eden Juventus'ta onumuzdeki donem icin teknik direktor arayışı da başladı. İtalyan spor gazetelerinde yayımlanan haberlerde, Siyah-beyazlıların başına gecebilecek olası teknik direktor adayları arasında Gian Piero Gasperini, Luciano Spalletti ve Antonio Conte'nin isimleri on plana cıkarıldı. Juventus'la normalde 2010 yılına kadar sozleşmesi bulunan Ranieri, işine son verilmesinin ardından yaptığı acıklamada, "Ben uzerime duşeni yapmış olduğuma inanıyorum. Vicdanen rahatım" demekle yetindi. Juventus, 42 yaşındaki Ferrara'yla sezonu en kotu olasılıkla ucuncu sırada tamamlayarak Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantilemeyi amaclıyor. İtalyan spor basını Juventus'un onumuzdeki sezonda da Ferrara'yla yola devam etmesinin yuzde 5'lik bir ihtimal olarak değerlendiriyor. Siyah-beyazlı kulubun, halen Cenova'yı calıştıran 51 yaşındaki Gasperini ya da AS Roma'yı calıştırmakta olan 50 yaşındaki Spalletti'yle anlaşmak icin gayret sarf edeceği ileri suruldu. Bari'yi calıştırmakta olan Conte'nin de Juventus'un başına gecmesi muhtemel teknik direktorler arasında bulunduğu, ancak İtalyan teknik adamın henuz 39 yaşında olmasının diğer adaylara oranla bir dezavantaj olarak değerlendirildiği de iddia edildi. kaynak : ntvspor.net __________________