İngiliz orta saha oyuncusu, Chelsea forması ile en verimli sezonunu yaşadığını soyledi. Chelsea’nin orta saha oyuncusu Frank Lampard, bu sezonun kendisi icin oldukca başarılı gectiğini soyledi. Lampard, bu yılı kariyerinin en iyisi olarak tanımladı. Chelsea’nin resmi dergisine roportaj veren cok yonlu orta saha oyuncusu, “Bu sene daha fazla asist yaptım. Artık ne zaman gol attıracağımı sezebiliyorum. Bunda tecrubenin de katkısı vardır.” dedi. İngiliz oyuncu, acıklamasını şoyle surdurdu: “Bazı şeyleri zaman ile oğreniyorsunuz. Bu sebeple bazı oyuncular 30’lu yaşlarında en olgun donemlerini yaşarlar. Saha icerisinde topu bir an once Drogba ve Anelka’ya ulaştırmaya calışıyorum. Artık onların nerede duracaklarını biliyorum.” Lampard son 5 yıldır, her sezon Chelsea icin 20’den fazla gol buldu. Tecrubeli futbolcu, surekliliğin onemine vurgu yapıyor: “Ust duzey kuluplerde sureklilik yakalayamazsanız forma bulamazsınız. He gun calışmalı ve her an hazır olmalısınız. Gunumuzde orta saha oyuncusu olmak icin sadece pas yeteneğinizin olması yetmiyor. Bence gol atabilmek de cok onemli bir hale geldi.” GoaL __________________