Yazıcı: 3 Aday OLması Başarımızı Gosterir..
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Yazıcı: 3 Aday OLması Başarımızı Gosterir..
-
15-10-2019, 17:21:37Kayıtlı ÜyeBursa- Bursaspor Kulubu Başkanı İbrahim Yazıcı, ''Gecmiş yıllarda başkan adayı bulmakta zorlanılan Bursaspor'da şu an 3 adayın yarışması başarılı olduğumuzun gostergesidir'' dedi. Yazıcı, yaptığı acıklamada, 8 Haziran Pazartesi akşamı yapılacak olağan genel kurulun Bursaspor camiasına hayırlı olmasını dileğinde bulundu. Sezonu başarıyla tamamlayan Bursaspor'da, şu an kongrenin konuşulmaması, bunun aksine yeni sezonla ilgili planlamanın yapılması gerektiğini anlatan Yazıcı, ''Aslında bu kongre olmamalıydı. Ertuğrul hocamızın da soylediği gibi, bugune kadar bazı transferleri bitirebilirdik. Ancak, Bursaspor'da maalesef bu hep boyle olmuştur. Mutlaka başarıya comak sokulmak istenmiştir. Ben inanıyorum ki, kongre uyeleri salonda bununla ilgili gereken dersi de verecektir'' dedi. Yazıcı, yaklaşık 1.5 yıl once goreve geldiği kongrede ''Başarılı bir Bursaspor'' sozu verdiğini, bu sozunu de yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek şunları soyledi: ''Gecmiş yıllarda başkan adayı bulmakta zorlanılan Bursaspor'da şu an 3 adayın yarışması, başarılı olduğumuzun gostergesidir. Goreve gelirken verdiğim başarı sozunu yerine getirdim. Bursaspor'da artık cıta daha da yukarıya yukselmiştir. Ben lig 6'ncılığı ile ovunmuyorum. Aksine daha da yukarılarda olmamız gerekiyor. Bugun de yarın da Bursa halkı bunu bekliyor, bunu istiyor. Boyle bir potansiyeli olan, boyle bir taraftarı olan şehir takımı başka nerede var? Bizim yapmamız gereken tek şey, sadece başarı icin şehirde birlikteliği sağlamak. Turkiye'nin en onde gelen kenti olarak birlikteliği sağlasak bugun Bursaspor'u kimse tutamaz. Bursaspor taraftarı, Bursa halkı artık puan cetvelinde alt sıralara oynayan takımı hak etmiyor. Bursaspor, her zaman zirveye oynamalı. Ben bu duşunceyle hareket ediyorum. Bu doğrultuda Bursaspor'un başarısı icin calışıyorum.'' İbrahim Yazıcı, Bursa Buyukşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin gecen gunlerde kulube bağışladığı arsa ile ilgili olarak, başkan adaylarından Lemi Keskin'in ''Yazıcı, bu arsaya bile burun kıvırdı'' sozune tepki gosterdi. Kendisinin yardımı kucumseme gibi bir durumunun soz konusu olmadığını kaydeden Yazıcı, ''Burada verilen bir yardımı kucumsemek kimsenin haddi değildir. Bunu yanlış aksettiriyorlar. Kulubumuze yapılan kucuğuyle buyuğuyle her turlu yardıma teşekkur borcluyum. Bizler, kalıcı gelirler konusunda neler yapmamız gerektiğini duşunmeliyiz. Kalıcı gelir kaynaklarının cok daha fazla olmasını duşunmek, buyuk Bursaspor'u duşunmektir. Ben daha buyuk Bursaspor'u duşluyor ve duşunuyorum'' diye konuştu. -SERCAN YILDIRIM VE VOLKAN ŞEN'İN TRANSFER SOYLENTİLERİ Yazıcı, takımın genc oyuncuları Sercan Yıldırım ve Volkan Şen ile ilgili surekli transfer dedikoduları cıktığını, ancak şu ana kadar ne Sercan ne de Volkan icin hic bir kuluple bir goruşmesinin olmadığını vurguladı. Sercan'ın şu an A Milli Takım kampında, Volkan'ın da Marmaris'te kendisine ait tesislerde tatilde bulunduğunu ifade eden Yazıcı, ''İki oyuncumuzla ilgili cıkan soylentilerin hepsi yalan. Boyle anlatıldığı gibi transfer teklifi gelse bunu Bursa kamuoyu ile paylaşırım. Bunun dışında bizim de transfer goruşmelerimiz suruyor'' dedi. __________________