Oddo: “Ya kalırım, ya giderim" PDT®
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Oddo: “Ya kalırım, ya giderim" PDT®
-
15-10-2019, 17:19:55Kayıtlı ÜyeOddo: “Ya kalırım, ya giderim" Milan’ın savunma oyuncusu Massimo Oddo, takımda kalma şansının yarı yarıya olduğunu ifade etti. Gecen sezon Bayern Munih’te kiralık oynayan savunma oyuncusu, Milan’da kalma ihtimalini fazla gormediğini ifade etti. Almanya’da gecirdiği surenin kendisi icin olumlu gectiğini belirten Oddo, “Şampiyon olamamamız dışında genel anlamda iyi bir sezon gecirdik. Şimdi İtalya’dayım. Milan yonetimiyle geleceğim hakkında konuşacağız. Milan’da fazla değer gormediğime inanıyorum. Kalma şansım % 50” dedi. Her şeye rağmen Milan’da iyi anıları olduğunu belirten Oddo, “Milan formasını giymeyi ozluyorum. Ama benim yerime genc oyuncular transfer edilmiş. Her teknik adamın kararları vardır. Bunlara saygı duymak lazım” dedi. Eski takımı Lazio’yu da takip ettiğini belirten savunma oyuncusu, “Lazio iyi bir teknik direktore sahip. Ama onunla yolları ayırabileceklerini duşunuyorum. Pandev’in Bayern’e transferi hakkında sorular geliyor. Ben oradayken bu tip bir duyum almadım” dedi. kaynak : goal __________________