Arda: Hedef Şampiyonluk
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Arda: Hedef Şampiyonluk
-
15-10-2019, 17:19:04Kayıtlı Üye. Edirne- Galatasaraylı milli futbolcu Arda Turan, ''Yeni hocamız inşallah Galatasaray camiasına yakışır başarılara imza atar'' dedi. Turan, Edirne'de bir giyim mağazasının tanıtımına katılarak, Galatasaraylı taraftarlarla imza dağıttı. Arda daha sonra gazetecilere yaptığı acıklamada, Edirne'de olduğu icin cok mutlu olduğunu belirtti. Edirne'ye gelmeyeli cok uzun zaman olduğunu anlatan Turan, ''Burada olduğum icin cok mutluyum. Hemşehrilerimle buluştuğum icin cok mutluyum. İnsan memleketine gelince cok coşkulu karşılanıyor. Beni gormeye,imza almaya gelen herkese teşekkur ederim'' dedi -HEDEF ŞAMPİYONLUK- Galatasaray takımının her bulunduğu ortamda şampiyonluk icin yarıştığını ifade eden Turan, gelecek sezon şampiyon olmak icin cok calışacaklarını soyledi. Yeni hocalarıyla cok başarılı olacaklarına inandığını ifade eden Turan, şunları soyledi: ''Yeni hocamız camiamıza hayırlı olsun. İnşallah Galatasaray camiasına yakışır başarılara imza atar. Hocam nerede gorev verirse orada gorev yaparım. Şampiyon olmak icin sonuna kadar calışacağız. Galatasaray'ın bir hedefi vardır, o da şampiyon olmaktır.'' Bir gazetecinin ''Avrupa'dan teklif aldınız mı'' sorusu uzerine Turan,''Galatasaray'la 2012'ye kadar sozleşmem var. Bu işler tamamen benim dışımda. Transfer işleriyle menajerim ilgileniyor. Fakat bir insanın beğenilmesi, ulkesine hizmet edebilmesi cok guzel bir şey. Ben de ulkeme hizmet ettiğim icin gururluyum'' dedi. Turan, taraftarlara imza dağıttıktan sonra Edirne'den ayrıldı. __________________