ESSALAMU ALEYKUM
Yuzyıllardır 3 kıtaya adalet ve saadetle hukmeden şanlı Osmanli Devletinin tartışılmaz en buyuk fetihlerinden birtaneside ISTANBULDUR! ISTANBUL’uda ISTANBUL yapanda şanlı dedemiz olan Fatih Sultan Mehmet Han Hazretlerinin fetih sebebiyle Ayasofyayı, camii yapmasidir. Cunku Ayasofyanın Camii oluşu ISTANBULUN FETHININ bir semboludur. Fakat Osmanli Devletinin yıkılmasından bir muddet sonra ayasofya bir takım cevreler yuzunden MAHSUN, MAĞDUR ve MAZLUM bırakılmıştır ve ayasofya CAMIISI tekrar kiliseleştirilmeye calışılmıştır! Ama bunu yapan zalimler bilmezlerki Fatih Sultan Mehet Han Hazretlerinin onlarin uzerinde kiyamete kadar surecek bir laneti vardır!
29 MAYIS ISTANBULUN FETHININ YILDONUMU munasebitiyle, bu vesileyle bir takım TURK ISLAMI KURULUSLARIN, ayasofya CAMIISININ tekrar acılmasi icin TURKIYE captinda baslatmis oldugu "MAHZUN OLMA ayasofya, YANLIZ DEGILSIN" adli imza kampanyasini butun TURKIYE HALKINI VE UMMETI MUHAMMEDI yardim etmeye cağırıyoruz.!
Eğer biz gercekten Fatih Sultan Mehmet Han dedemize vefali olmak istiyorsak, eger gercekten onlarin torunlari oldugumuzu kendimize layik goruyorsak, Allah rizasi icin bu cagriyi, emaille olsun, forumlarda olsun, MSNde olsun, ICQde olsun, elimizden geldigi kadar bunu herkese duyuralimki, DEDELERIMIZIN VE SEHITLERIMIZIN KEMIKLERI TOPRAGIN ALTINDA SIZLAMASIN!
«·´`·.¸.·* GİRİŞ BURADAN *·.¸.·*·.¸.·´`& #183;»
Gerekenler Sadece Adımızı Ve Soyadımızı Yazıp Gonder Butonuna Tıklamak. Bir Kolaylık Sunulmuştur Bize Adımızı Veya Soyadımızı Değiştirirsek Daha Cok İmza Yollamış Bulunuyoruz.
Ayasofya Camiidir Camii Kalacaktır !
Selametle Kalınız inşAllah
«·´`·.¸.·* Mahzun Olma AYASOFYA, Yalnız Değilsin ! [İmza Kampanyası] *·.¸.·*·.¸.·´ `& #183;»
Dini Bilgiler0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- «·´`·.¸.·* Mahzun Olma AYASOFYA, Yalnız Değilsin ! [İmza Kampanyası] *·.¸.·*·.¸.·´ `& #183;»