Dinamo Zagreb macında taraftarların boy hedefi haline gelen Portekizli yıldız, macın hakemine ve Hırvat seyircilere ateş puskurdu. Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, Dinamo Zagreb taraftarının kendisini kıskandığını soyledi. Mac boyunca Hırvat taraftarların ıslıkladığı Portekizli yıldız oldukca zor anlar yaşamış, Real Madrid ise Di Maria'nın ikinci yarıda attığı golle macı kazanmayı başarmıştı. Marca'ya bu karşılaşmada neden ıslıklandığını acıklayan Ronaldo, "Bunun sebebi benim iyi gorunumlu, zengin ve harika bir futbolcu olmam. Beni kıskanıyorlar. Bundan başka bir acıklaması yok." ifadelerini kullandı. Macı kanlı bir ayak bileği ile tamamlayan ve bileğine dikiş atılan yıldız oyuncu, Norvecli hakemi Oddvar Moen'e de ateş puskurerek, "Tam bir utanc kaynağıydı. Bu cok uzucu cunku hakemler en yetenekli oyuncuları koruyacaklarını soylerler, ancak kimse en ufak temas almazken, bana her pozisyonda faul yapıldı. Umarım bu hakem bir daha bizim macımızı yonetmez, cunku tam bir utanc kaynağıydı." şeklinde konuştu. Macın ardından konuşan yardımcı antrenor Aitor Karanka da Ronaldo'nun ayak bileğine aldığı darbelerden bahsederek, "Soyunma odasında dikiş atılıyor. Umalım da şu anki durumundan daha kotusu olmasın. Hafta sonu Ronaldo'nun oynayıp oynayamayacağını bilmiyorum." dedi. Kaynak __________________