Mata: "Torres bu sezona damga vuracak"
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Mata: "Torres bu sezona damga vuracak"
-
15-10-2019, 17:03:07Kayıtlı ÜyeChelsea'nin başarılı kanat oyuncusundan vatandaşı ve takım arkadaşı Fernando Torres'e destek... Chelsea'nin Valencia'dan transfer ettiği Juan Mata'nın performansı nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan takım arkadaşı Fernando Torres'e olan guveni tam. Daily Mirror'a konuşan Mata, "Fernando'nun halen eski gucunde olduğunu duşunuyorum. O her an gol atabilecek cok yetenekli bir oyuncu. Bunu başaramayınca insanlar onun eski gunlerinden uzak olduğunu duşunuyor ama oyle değil. Sadece biraz zamana ihtiyacı var. Bu yıl onun sezonu olacak." ifadelerini kullandı. Torres takımının Şampiyonlar Ligi'nde Bayer Leverkusen'i 2-0 mağlup ettiği macta iki golun de asistini yapmıştı. Chelsea'ye olan transfer surecini de anlatan Mata, "Benimle başka takımların da ilgilendiklerini biliyordum. Ancak tek resmi teklif Chelsea'den geldi. Bu da kariyerim acısından doğru bir hamle olacağı icin teklifi hic duşunmeden kabul ettim. Premier Lig'de boylesine buyuk bir kulupte olmak gurur verici." diye konuştu. Goal __________________