Juventus'un sakatlıktan yeni donen Fransız golcusu David Trezeguet, takımı adına kaydettiği golun asistini yapan takım arkadaşı Amauri'yi ovdu. Sakatlıktan yeni donen Trezeguet, bugun Palermo karşısında en iyi yaptığı işi yaptı ve golunu attı. 2-0 kazandıkları karşılaşmada ikinci golu kaydeden golcu futbolcu, takım arkadaşı Amauri'ye ovguler yağdırdı. Sky'a konuşan Trezeguet, "Cok mutluyum, cunku 4 ay aradan sonra ilk kez formama kavuştum ve iyi oynadığımı duşunuyorum. Takım arkadaşlarına teşekkur ederim. Cunku bana cok iyi destek oldular. Palermo bizi oldukca zorladı" dedi. Amauri hakkında sozlerine devam eden Fransız yıldız, "İyi futbolcularla oynamak cok guzel. Bende İtalya'nın en iyi forvetlerinden Amauri ile birlikte oynadım" dedi. Carşamba akşamı Chelsea ile yapacakları Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına değinen Trez, "Carşamba gunu cok onemli bir karşılaşma oynayacağız. Uzun zamandır bu macı bekliyoruz. Taraftarlarımızı eğlendirmek istiyoruz" diyerek sozlerine son verdi. Juve Inter'in 9 puan gerisinde ligde ikinci sırada yer alıyor. Siyah beyazlılar aldıkları bu galibiyetin ardından tamamen Şampiyonlar Ligi'ne odaklandılar. GoaL __________________