"Başarı yalnızca bana ait değil" Denizlispor'da Umit Kayıhan'dan koltuğu devraldıktan sonra uc haftada altı puan kazanan teknik direktor Mesut Bakkal, "Başarı yalnızca bana ait değil. Ekip olarak iyi neticeler aldık" derken, oğrencilerini rehavete kapılmamaları konusunda da uyardı. Trabzonspor galibiyetinin mimarı olarak gosterilmesinin yanlış olduğunu belirten Bakkal, "Tum futbolcularım, yonetim, Denizlispor'a gonul veren herkes uzerine duşeni yaptı. Camia olarak kenetlendik. Hayati oneme sahip puanlar aldık. Kendimize guvenimiz tavan yaptı" diye konuştu. Antalya mağlubiyetinden sonra gelen Konya ve Trabzon galibiyetlerinin, ic sahada Gaziantepspor'u da yenmeleriyle anlam kazanacağını dile getiren Bakkal, "Artık Trabzonspor macını unutmalıyız. Rahat takımlar her zaman puan kaybı yaşayabilir. İpleri sıkı tutmalıyız. Bu macta Denizli kentine cok buyuk gorev duşuyor. Kazanıp ucte uc yaparsak buyuk avantaj yakalarız" şeklinde konuştu. Bakkal henuz yolun başında olduklarını, zamanla daha iyi futbol oynayacaklarını da sozlerine ekledi. Bir gunluk iznin ardından Gaziantepspor macının hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenmanla başlayan yeşil-siyahlı ekipte hafif sakatlıkları bulunan Ozan ve Wescley'nin forma giyebilecekleri oğrenildi. 23.02.2009 Kaynak : DHA
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- "Başarı yalnızca bana ait değil"