Sissoko:”Anelka, Juventus’dan korktuklarını bana soyledi”
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Sissoko:”Anelka, Juventus’dan korktuklarını bana soyledi”
-
15-10-2019, 16:41:21Kayıtlı ÜyeJuventuslu orta saha oyuncusu, Chelsea’nin Juventus macı hakkında endişeli olduğunu soyledi. Juventus ve Chelsea’nin Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşmasına saatler kala, Juventuslu Sissoko, Anelka’nın kendisine Juventus’dan cekindiklerini soylediğini itiraf etti. Juventus, salı gunu Stamford Bridge’da Chelsea’ye konuk olacak. Cumartesi gunu Palermo’ya harika bir gol atan Sissoko takımından emin ve hatta Juventus’un galibiyet ile ayrılabileceğini duşunuyor. Juventus’un Malili yıldızının, Chelsea’nin formda golcusu Anelka'yla iyi bir dostluğu var. Sissoko, Anelka’yla olan konuşması hakkında Tuttosport’a şunları soyledi: “Nicolas ile konuştum. Anelka ve Drogba iyi bir ikili, ama bizden korktuklarını biliyorum. Chelsea, buyuk bir takım. İlk mac cok onemli ve İngiliz takımları evinde hep iyi oynar.” Sissoko, sozlerine Juventus’un şansı hakkında konuşarak devam etti ve ”Stamford Bridge’e Real Madrid macında olduğumuz gibi cıkarsak, bence cok buyuk bir iş başarabiliriz” dedi. Goal __________________