Massimo Moratti ile Adriano Galliani arasındaki soz duellosu gun gectikce ilginc bir hal almaya başladı. İnter başkanı, Milan’ın başkan yardımcısına Zlatan İbrahimovic’in bu yıl verilecek olan Altın Top odulunu hak eden tek isim olduğunu soyledi. Moratti’nin İbrahimovic ile Kaka’yı kıyaslamasıyla başlayan soz duellosu tum hızıyla devam ediyor. İnter başkanı, “Zlatan icin her şeyin cok gec olduğunu duşunenler var. Buna sadece guluyorum. O şu an dunyadaki en iyi forvet oyuncusu ve Altın Top odulunu kesinlikle o hak ediyor,” demişti. Galliani ise Moratti’nin bu sozlerine kahkahalarla cevap vererek, “2007 yılına damgasını vuran biri varsa o da Kaka’dır. İbrahimovic’i onunla kıyaslamam bile,” şeklinde yanıt vermişti. Soz duellosuna bir nokta koymak isteyen Moratti, sonucu merakla beklediğini belirterek, “Ballon d’Or’u (Altın Top) İbra hak ediyor. Bundan sonra başka bir şey soylemeyeceğim. Kaka’ya saygı duyuyorum cunku gercekten cok kaliteli bir oyuncu ancak Galliani’nin bunca yıldır futbolun icinde olmasına rağmen oyuncuların kıyaslandığını anlamamasına şaşırdım," diye konuştu. __________________