Ofkeli Kaka daha fazla saygı bekliyor
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Ofkeli Kaka daha fazla saygı bekliyor
-
15-10-2019, 16:39:57Kayıtlı ÜyeMilan’ın super yıldızı Kaka, son yaşanan olaylardan sonra kendisinin Serie A’dan ayrılmak istediğini yazan İtalyan basınına kızgın olduğunu belirtti. İtalya’da yaşanan son şiddet olaylarından sonra Kaka, problemlerin cozulmemesi durumunda kendisi de dahil olmak uzere İtalya’da oynayan bircok yıldızın ulkeden ayrılabileceğini soyledi. Ancak İtalyan basınının, 25 yaşındaki oyuncunun, yaşanan şiddet olaylarını İtalya’dan ayrılmak icin bahane olarak kullandığına ilişkin yorumları Kaka'yı kızdırdı. Brezilyalı yıldız, “Artık bu hikayeler canımı sıkmaya başladı. Atalanta macı sonrasında size duşuncelerimi aktarmıştım ancak bunun altında daha farklı şeyler arayan ve beni suclu konumuna sokan medyadan başkası değil. Eğer İtalya’da mutsuz olsaydım ve Milan’dan ayrılmak isteseydim, bunu cok daha onceden yapardım. Ve bunu yapmak icin kesinlikle bahanelere sığınmazdım cunku her gecen gun değişik takımlardan teklifler alıyorum. Artık kendimi savunmaktan cok sıkıldım ve yoruldum. Buradaki herkese saygı duyuyorum ancak bana da aynı şekilde saygı duyulmasını istiyorum hepsi bu,” diye konuştu. __________________