Real Madrid deplasmanında alınan 4-0'lık mağlubiyet bile Tottenham'ın yıldızı Gareth Bale'in umutlarını sondurmeye yetmedi. Tarihe gececek bir geri donuşe imza atabileceklerini belirten 21 yaşındaki oyuncu, "En iyi oyunumuzu oynamalı, onların en iyi oyuncularını durdurmalı ve goller atmalıyız. Bunun cok zor bir durum olduğunu biliyorum ama yine de bir olasılık var. İkinci macta oturup onların bizi bir kez daha yenmesini seyretmeyeceğiz. Umuyorum ki yeneceğiz ve yine umuyorum ki bu galibiyet yeterli olacak. Futbolda her şey mumukun. Biz Real Madrid macına hazırız." ifadelerini kullandı. Şubat ayında Milan karşısında alınan galibiyetten beri mac kazanamamalarına da değinen Bale, "Kendimizi toplamalı ve sezonun geri kalanına odaklanmalıyız. Halen ligi 4. sırada ya da daha yukarıda bitirebiliriz. Yolumuza devam etmeliyiz. Şampiyonlar Ligi'nde rovanş macına ve lige sahibiz. Genc bir takımız ve bu maclardan bir şeyler oğreniyoruz." şeklinde konuştu. Gareth Bale macın son dakikalarında yaşadığı sakatlığın ise onemli olmadığını soyledi. Goal
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Bale'in umudu var