Liverpool'un Uruguaylı yıldızı Luis Suarez, 7 numaralı formayı kulup efsanesi Kenny Dalglish'in giydiğini bildiği takdirde bu numarayı secmemiş olacağını soyledi. Sezonun ortasında Ajax'tan transfer edilen Suarez, kısa zamanda gosterdiği performans ve hırsıyla Liverpool taraftarının kalbinde taht kurmuştu. Taraftarlar arasında şimdiden Suarez'in, Kevin Keegan ve Kenny Dalglish'in de giydiği efsanevi 7 numaralı formanın hakkını verdiği soyleniyor. Suarez, FourFourTwo'ya verdiği roportajda konuyla ilgili olarak "Eğer bu formayı onların giydiğini bilseydim secmezdim. Neden 7 numarayı sectiğimi de bilmiyorum aslında. Geldiğimde bana beş forma numarası seceneği sundular. Zaten sahaya cıktıktan sonra hangi numaralı formayı giydiğinizi unutuyorsunuz." şeklinde konuştu. Fakat Uruguaylı yıldız, Liverpool'un efsanevi 7 numarasını bilmese de kulubun buyukluğunden haberdar. Yetenekli forvet oyuncusu sozlerine "Dunyanın gozu Liverpool'da oynayan benim uzerimde; neler yapabileceğimi gsotermek istiyorum. Tum dunya Liverpool'un nasıl bir tarihe sahip olduğunu biliyor. Liverpool Avrupa'daki en iyi takımlardan birisi ve cok iyi oyuncular burada oynamak icin can atıyor. 10 yaşımdayken PlayStation'da Liverpool'u secerdim ama burada oynamayı hayal bile etmemiştim." diyerek devam etti. Goal