Cim-Bom’dan disiplinsiz davranışları ve bekleneni verememesi yuzunden gonderilen Cassio Lincoln’un yuzu Brezilya’da da gulmuyor. Galatasaray’dan olaylı bir şekilde ayrılan ve ulkesine geri donerek Palmeiras Kulubu ile anlaşan yıldız oyuncu, bonservis bedelinin 1.5 milyon dolarlık kısmını, geri almak uzere kendi cebinden karşılamıştı. Lincoln, kendisine verilen sozlerin tutulmaması yuzunden iflas ettiğini acıkladı. Brezilya basınına konuşan deneyimli oyuncu, “Palmeiras’a gelirken cebimden 1.5 milyon dolar vermiştim. Kulubum bu parayı en kısa surede bana geri odeyeceğini bildirmişti, ancak henuz hicbir şey alamadım. Neticede her şeyimi kaybettim” diye konuştu. Palmeiras Başkanı Arnaldo Tirone ise Lincoln’un haklı olduğunu ancak kriz yuzunden odeme yapamadıklarını soyledi. Tirone, “Kasamızda hic para yok. Bankalara olan borcları odedikten sonra sıra Lincoln’e gelecek” acıklamasını yaptı. Galatasaray’dan ayrılırken bonservis bedelinin 1.5 milyon dolarlık kısmını odeyen Lincoln, Palmeiras’tan parasını alamadı. Brezilyalı oyuncu her şeyini kaybettiğini soyledi milliyet __________________