Real Madrid'in yıldız forveti Raul dunku Deportivo macına kenarda başlamasına rağmen ikinci yarı oyuna girerek muthiş bir performans gosterdi. Takım arkadaşı Ruud van Nistelrooy İspanyol oyuncuyu oven acıklamalarda bulundu. Madrid'in yıldız forveti mac oncesi dinlendirildi ve Javier Saviola ilk 11'de başladı. Raul ancak ikinci yarının başında oyuna alındı. Maca dahil olmasıyla takımını ateşleyen Raul, Guti'nin verdiği pası gol yaparak takımını galibiyete taşıdı. Real Madrid'in 3-1 kazandığı mac sonrası konuşan Van Nistelrooy, Raul hakkında şunları soyledi: “Bence Raul yaşayan bir efsane. Hem iyi bir oyuncu hem de bir lider. Ayrıca inanılmaz bir insan.” Kendi oyununu da değerlendiren Hollandalı oyuncu “Oynadım ve golumu attım. İkinci yarıda daha iyiydim. Aldığımız 3 puan onemliydi. Macın başında biraz bocaladık ancak moralimizi yuksek tutarak kazanmasını bildik. Bence ilk 10 dakikada baskı kurduk ancak bundan sonra Deportivo baskıyı kırdı ve golu buldu. Herşeye rağmen kazanmasını bildik. Evimizde oynadığımız maclarda cok guclu bir takımız. Bu sezon Bernabeu'de mac kaybetmememiz cok iyi. Boyle oynamaya devam etmeliyiz” dedi. __________________