Rijkaard ne mutlu, ne de mutsuz
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Rijkaard ne mutlu, ne de mutsuz
-
15-10-2019, 16:36:32Kayıtlı ÜyeBarcelona teknik direktoru Frank Rijkaard, zorlanmadan kazanmaları beklendiği macta zor da olsa Almeria’yı 2-0’la gecmeyi başardıkları icin mutlu olduğunu soyledi. Thierry Henry ve Lionel Messi’nin golleriyle zor gecen macta 3 puan almanın zevkini cıkaran Hollandalı teknik adam, mactan sonra şu acıklamaları yaptı: “Bu tarz zor maclardan 3 puan cıkardığımız zaman daha bir mutlu oluyorum. Cok iyi oynamasak da istediğimiz pozisyonlara girmeyi başardık” Messi’yi oyuna almak icin neden başka bir oyuncuyu değil de Ronaldinho’yu oyundan aldığı sorulan Rijkaard, “Neden bana diğer değişiklikleri sormuyorsunuz? Ronaldinho gayet dikkatli bir mac cıkardı ve macı kazanmamızda yardımcı oldu. Ona desteğim tam. Bazı yerlerde ilginc hareketler denedi, eğer şanslı olsaydı goller kazanabilirdik. Bana illa ki bireysel olarak oyuncularımın performansını soracaksanız Iniesta ve Giovani’nin cıkardığı oyunlara dikkat cekmek isterim. Messi’ninse biraz dinlenmesini istedim. Zaten sonradan oyuna girdi ve gorevini yaptı,” şeklinde konuştu. __________________