Cassano kendisi hakkında cıkan haberleri yalanladı
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Cassano kendisi hakkında cıkan haberleri yalanladı
-
15-10-2019, 16:36:26Kayıtlı ÜyeSampdoria’da oynayan forvet oyuncusu oynadığı son macta sakatlığı nedeniyle oyundan erken alınmış ve kulubeye gitmek yerine doğruca soyunma odasının yolunu tutmuştu. Cassano'nun bu hareketi sonucu basın Cassano ile hocası arasında sorun olduğunu yazmıştı. Antonio Cassano, Sampdoria’nın son macı sonrasında basın tarafından yazılan teknik direktoru Walter Mazzarri'yle aralarında problem olduğuna dair haberleri yalanladı. Oyuncu sahadan erken cıkartılması uzerine doğruca soyunma odasına gitmişti; ancak sanılanın aksine Cassano’nun bu hareketinin bir mazereti vardı. Cassano bu mazereti şu sozleriye acıkladı: “Hayal kırıklığına uğramıştım ve mutsuzdum. Sanki butun dunya uzerimdeymiş gibi hissediyordum. Yazılanlara sadece guluyorum. Bunca haberin benim sadece kulubeye değil de tunele gitmemden dolayı cıktığına inanamıyorum. O anda sakatlandığımı sandım; hepsi bu. Hocamla aramda kesinlikle bir problem yok.” Cassano, gectiğimiz transfer doneminde Sampdoria’ya transfer olduğundan beri bir turlu sakatlıklardan kurtulamamıştı. __________________