De Rossi: "Kimseden korkumuz yok"
Futbol0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- De Rossi: "Kimseden korkumuz yok"
-
15-10-2019, 16:36:08Kayıtlı ÜyeMilan galibiyetinin ardından bir acıklama yapan Romalı futbolcu Daniele De Rossi, hicbir takımdan cekinmediklerini belirtti. Milan macı oncesi son 5 macından sadece 1’ini kazanan Roma, kalesinde 12 gol gormuştu. Mukemmel bir performans ortaya koyan Luciano Spalletti’nin oğrencileri, Mirko Vucinic’in goluyle macı 1-0 kazanmasını bildi. Il Romanista’ya konuşan De Rossi, “Mukemmel oynadık. Hocamızın bizden istediklerini yerine getirdik. Hic kimseden korkumuz yok. Roma gun gectikce daha iyi bir takım olma yolunda ilerliyor.”dedi. 80. dakikada penaltı icin topun başına gecen De Rossi, aşırma bir vuruş denemiş ama top ust direkten donmuştu. De Rossi, “Riskli bir vuruş yaptım ama onemli olan kazanmamızdı. Skor 5-0’ken yapsaydım cok rahat atardım. Topa iyi vuramadım,” diye konuştu. Kaşık vuruşu da denilen aşırtma vuruşu ilk olarak 1976’da Cek milli takımı oyuncusu Antonin Paneka denemişti. Cek Cumhuriyeti, 1976 Avrupa Şampiyonası finalinde penaltı atışlarıyla Batı Almanya’yı gecmişti. De Rossi'nin takım arkadaşı ve kaptanı Francesco Totti de, Euro 2000 yarı finalinde Hollanda’ya karşı aynı şekilde penaltı kullanmış ve başarılı olmuştu. __________________