Ancelotti tarihe gececek! Takımı AC Milan'ın Serie A macında Bologna'yı 4-1 yendiği karşılaşmada 400. macına cıkan teknik direktor Carlo Ancelotti, kulup tarihine gecmeye hazırlanıyor. İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) geride bıraktığımız hafta da Milan, Bologna engelini 4-1'le gecti. Bologna'yı Kaka (2), Clarence Seedorf ve yeni transfer David Beckham'ın golleriyle deviren Milan'da bir başka başarı hikayesine teknik direktor Carlo Ancelotti imza attı. Ancelotti, Milan'ın başında 400. macına cıktı. 2001 yılından beri Milan'ın başında olan 49 yaşındaki başarılı teknik adam 60 maca daha cıkarsa Milan tarihine adını altın harflerle yazdıracak. Zira, Milan'da en uzun sureli teknik direktorluk yapan isim 1960 ve 1970'li yıllarda 459 maca cıkan Nereo Rocco'ydu. Ancelotti, konuyla ilgili olarak yaptığı acıklamada, "Başka bir 400 maca daha cıkmak istiyorum gibi bir şey soylemiyorum ama en azından Rocco'nun başarısını yakalamayı arzuluyorum" dedi. Ancelotti Bologna galibiyetiyle ilgili olarak ise, "Eğer bu istekle oynamaya devam edersek Serie A şampiyonluğunu kazanabiliriz" diye konuştu. Kaynak:Sporx __________________