AC Milan'ın tecrubeli orta saha oyuncusu Gennaro Gattuso, San Siro'da 1-0 kaybettikleri Tottenham macında rakip takımın teknik direktor yardımcısı Joe Jordan'a yaptığı hareketten dolayı aldığı dort maclık cezanın kendisi icin cok fazla olacağını soyledi. Bilindiği uzere Gattuso soz konusu macta adeta cıldırmış gibi davranarak sonradan kendisini kışkırttığını iddia ettiği Joe Jordan'ı boğazından tutup itmişti. Bunun uzerine UEFA tarafından dort macla cezalandırılan tecrubeli futbolcu konuyla ilgili olarak Le Iene programında "Bana beş mac ceza verdiler ama ben kendimi bir ay hapis yatacakmış gibi hissediyorum." şeklinde konuştu. Gattuso sozlerine "Ben bir aptal gibi davrandım, ama saygı her zaman onemlidir. Benim dusturum hep 'Saygı gosterene saygı goster' oldu. Ben Jordan'a doğru yururken o bana karşı ağzını bozdu ve saygısızlık gosterdi." şeklinde devam etti. Dort mac ceza alan Gattuso, gorduğu kırmızı karttan dolayı oynayamayacağı Tottenham deplasmanıyla beraber beş macta forma giyemeyecek. Goal
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Gattuso: "Adam mı oldurduk yahu?"