Riquelme eve donmek istiyor! Arjantin’i Bolivya onunde galibiyete taşıyan isim olan Juan Roman Riquelme en kısa sure icersinde Villarreal’den ayrılıp tekrar Boca Juniors’a donmek istediğini acıkladı. 2010 Dunya Kupası Elemeleri mucadelesinde Bolivya’yı attığı 2 gol ile yıkan isim olan Juan Roman Riquelme belirsizliğini korumakta olan Villarreal macerasını olabildiğince cabuk sonlandırmak arzusunda olduğunu belirtti. İspanyol gazetesi Marca’ya konuşan Riquelme ''Boca’ya donup tekrar oynamaya başlayacağıma dair inancım tam. Bu yarın da olabilir; sozleşmemin sona ereceği Mayıs ayında da. Hala aynı konular uzerinde konuşuluyor ancak ben bu sorunların hızlı bir şekilde cozuleceğine inanıyorum'' dedi. Villarreal’de kadroya girmesine engel olan konular hakkında fazla konuşmayan Arjantinli yıldız oyuncu bir an once ilk on birde başlayacağı bir maca cıkmak istediğini belirtti ve ''Boca benim evim. Ve inanıyorum ki tekrar evime doneceğim. Bunun da biran once gercekleşmesini ve artık her Pazar oynayabileceğim bir mac olmasını diliyorum'' şeklinde konuştu. __________________