Ten Cate’den Ronnie’ye acık kapı
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Ten Cate’den Ronnie’ye acık kapı
-
15-10-2019, 16:26:19Kayıtlı ÜyeChelsea yardımcı teknik direktoru Ten Cate, Ronaldinho ile aralarındaki ‘ozel ilişki’ye değinerek Chelsea’nin Brezilyalı oyuncuya teklif yaptığını reddetmedi. Barcelona’nın 10 numarası Ronaldinho’nun Chelsea’ye geleceği haberlerinin tamamen medyanın uydurması olduğu hakkındaki fikrini değiştirmeyen Ten Cate “Barcelona’da yayınlanan yalan haberlere cok kızgınım. Bu tur hikayeler benim icin burada problem yaratıyor cunku Chelsea’de hic kimse benden Ronnie ile ilgili birşey istemedi. Eski iş arkadaşları arasında konuşulan tek şey Ronaldinho’nun ne kadar iyi bir futbolcu olduğu ve bu kadar guzel hareketleri nasıl yaptığıydı.” şeklinde konuştu. Ronaldinho'yla arasındaki kişisel ilişki hakkındaki bir soruya da “Ozel bir ilişkimiz vardı ve beraber cok iyi calıştık. Fakat işin doğrusu onunla bir senedir konuşmamıştık. Barcelona’da yaşyan kızım aracılığıyla bana Chelsea’de başarılar diledi. Ronnie’nin biraz kotu oynadığını gorduğumde ona hep akşam antreman yapmasını soylerdim o da her zaman antreman sahasında olurdu. Beraber cok calıştık. En onemlisi kendi oyununu oynayabilmek icin fiziksel olarak sağlam olmaya calışıyordu. Dunyanın en iyi futbolcusunun daha az calışmasına izin veremezdim. Onun bir yeteneği var ve buna ihanet etmemeli” diye cevap veren Ten Cate gecmişte beraber cok iyi işler yaptıklarını vurguladı. Son ve belki de en dikkat cekici olaraksa Chelsea’nin Ronaldinho’yu Londra’ya getirmek isteyip istemediğiyle ilgili bir soruya “Bilmiyorum, hicbir fikrim yok, kimse bana birşey soylemedi. Başarılı olmak icin grup olarak calışıyoruz. Bu benim işim. Burada kimse Ronnie’nin devrini tamamladığını duşunmuyor. İnsanların onun hakkında ne kadar iyi şeyler soylediğine inanamazsınız. Burada insanlar bir oyuncunun ya da takımın kotu gunler gecirebileceğini anlıyor. Oyle gorunuyor ki herkes onun neler başardığını unutuyor” diye cevap veren Hollandalı antrenor Ronaldinho icin acık kapı bıraktı. __________________